TEMEL İLK YARDIM VE İLK YARDIM GÜNCELLEME EĞİTİMİ

Odamız ve ALKÜSEM iş birliği ile Temel İlk Yardım Eğitimi ve İlk Yardım Güncelleme Eğitimi düzenlenecektir.

Temel İlk Yardım Eğitimi

Temel İlk Yardım Eğitimi, 16 saat (2 gün) teorik ve uygulamalı konuları kapsamaktadır. Eğitim boyunca kursiyerlerimiz acil durumlarda yapılması gereken ilk yardım müdahalelerini öğrenerek, tüm uygulamaları tek başına yapabilme becerisi kazanırlar.

Katılımcı sayısı sınırlandırılmış olup son başvuru tarihi 15 Kasım 2024 olarak belirlenen Temel İlk Yardım Eğitimi yeterli katılımcı sağlandığı takdirde 20-21 Kasım 2024 tarihinde odamız ALTSO Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Üye/Üye Çalışanı İçin Eğitim Katılım Ücreti         :  1.433,77 TL

Üye Olmayan Kursiyer İçin Eğitim Katılım Ücreti:  1.629,28 TL

Sınav için İl Sağlık Müdürlüğüne yatırılacak olan ödemeler eğitim sırasında bilgisi verilecektir.

Sınav Ücreti             :   258,72 TL

Bakanlık Katkı Payı:   17,00 TL

Sertifika Ücreti       :   17,00 TL

Kimlik Ücreti           :   78,00 TL

Başvuru için 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile odamız Eğitim Şubesi’ne gelerek form doldurulması gerekmektedir.

İlk Yardım Güncelleme Eğitimi

İlk Yardım Güncelleme Eğitimi 8 Saat (1 Gün) teorik konuları kapsamaktadır. İlk yardımcı belgesinin geçerlilik süresi üç yıldır. Geçerlilik süresinin bitimini takiben en geç 3 (üç) ay içerisinde güncelleme eğitimi alınması zorunludur. Belirtilen süreler içinde güncelleme eğitimine katılanların belgeleri yenilenir, katılmayanların belgeleri geçersiz sayılır. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler Sağlık Bakanlığı Onaylı İlk Yardımcı sertifikaları ve kimliklerini almaya hak kazanırlar.

Katılımcı sayısı sınırlandırılmış olup son başvuru tarihi 15 Kasım 2024 olarak belirlenen İlk Yardım Güncelleme Eğitimi yeterli katılımcı sağlandığı takdirde 20 Kasım 2024 tarihinde odamız ALTSO Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Üye/Üye Çalışanı İçin Eğitim Katılım Ücreti         :  1.016,40 TL

Üye Olmayan Kursiyer İçin Eğitim Katılım Ücreti:  1.250,00 TL

Sertifika ve Kimlik ücretleri için İl Sağlık Müdürlüğüne yatırılacak olan ödemeler eğitim sırasında bilgisi verilecektir.

Sertifika Ücreti       :   17,00 TL

Kimlik Ücreti           :   78,00 TL

Başvuru için 1 adet kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf, mevcut ilk yardımcı kimlik kartı ve sertifika asılları ile odamız Eğitim Şubesi’ne gelerek form doldurulması gerekmektedir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

ÖNEMLİ NOT

1. Eğitimden önce mutlaka eğitim katkı paylarının yatırılmış olması gerekmektedir.
  1. Katılım zorunlu olup eğitim katılım payını ödeyen katılımcılarımızın, eğitime katılmaması durumunda katılım payı iade edilmeyecektir.