Dosyalar

TR ALAN ADRESİ HAKKINDA

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) odamıza ulaşan yazıda “.tr” uzantılı alan adları hakkında Ticaret Bakanlığı’nın ilgili yazısına atıfta bulunularak, .tr alan adreslerinin kullanıma açılacağı vurgulanmıştır.

TOBB’dan, Odamıza iletilen, E-34221550-045.99-8404 sayılı, 15.08.2024 tarihli: “.TR” Alan Adresi hakkındaki konulu yazıda şu görüşlere yer verilmiştir: “

İlgi: Ticaret Bakanlığının 06.08.2024 tarihli, 99494050 sayılı ve “.TR” Alan Adresi Hakkında” konulu yazısı

Birliğimize intikal eden ilgi yazıda; .tr alan adreslerinin kullanıma açılacağından bahsedilerek, üyeniz olan işletmelere ekli görselin iletilerek üyelerinizin bilgilendirilmesi talep edilmektedir.

Ekli görselin üyelerinize duyurulması ve odanıza ait alan adları arasında .tr uzantılı alan adının da eklenmesi konusunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz.”

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EK

Resmi Yazı
Bilgilendirme Yazısı

EK