Dosyalar

TİCARET BAKANLIĞI-EİDS NEDİR?NASIL KULLANIR? HK.

TOBB’dan Odamıza iletilen, E-34221550-045.99-11537 sayılı, 21.10.2024 tarihli: “Ticaret Bakanlığı – EİDS Nedir? Nasıl Kullanılır” hakkındaki konulu yazıda;

Ticaret Bakanlığından Birliğimize iletilen yazıda, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte 31 Ağustos 2023 tarihinde yapılan değişiklikle ilan platformlarına kimlik ve yetki doğrulama yükümlülükleri getirilmiş olup bu kapsamda Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) 15 Eylül 2024 tarihinde hayata geçirildiği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, Ticaret Bakanlığı tarafından “EİDS Nedir? Nasıl Kullanılır?” başlıklı dokümanın hazırlandığı ifade edilmekte olup, bahse konu doküman hakkında ilgili üyelerimizin bilgilendirilmesi hususunda gereğini rica edilmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek:

• Belge ve ekler için tıklayınız (1,01 MB)