13. YÖREX FUARI VE B2B GÖRÜŞMELER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla bu yıl 13. kez YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 09-13 Ekim 2024 tarihlerinde düzenlenecektir.

Alanya Standı ile Odamızın da yer aldığı YÖREX’te her yıl coğrafi işaretli ürünler üreten ve ticaretini gerçekleştirenler, ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret portalları yöneticileriyle bir araya gelmekte ve ikili iş görüşmelerinde bulunmaktadırlar.

Bu yıl da YÖREX’in düzenlendiği fuar merkezinde yer alan TOBB standında, iş bağlantılarının kurulması ve geliştirilmesi amacı ile ikili  iş görüşmeleri  (B2B  eşleştirme) programı gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan ikili iş görüşmeleri (B2B) eşleştirme programına katılmak isteyen üyelerimizin, https://yorex.com.tr/b2b/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.