Dosyalar

III. SİGORTA SEKTÖRÜ İŞ BİRLİĞİ FUARI VE KONGRESİ HK.

Sayın Üyemiz,

TOBB’dan alınan 23.08.2024 tarih ve E-34221550-210.01.01-8640 sayılı yazı ile, ülkemiz ticaret ve sanayisinin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi, tarım ve hayvancılıkta sürekliliğin sağlanabilmesini teminen sigortacılık  sektörünün de gelişmesi büyük önem arz ettiği, bu bilinçle ülkemiz sigortacılık sektörünün gelişmesi ve toplumda sigorta bilincinin artırılmasına yönelik faaliyetlere özel önem verilmekte ve bu husustaki çalışmaların TOBB tarafından desteklendiği hatırlatılmıştır.

Bu kapsamda,  ülkemiz sigortacılık  sektörünün gelişimine katkı sağlamak  ve  toplumda sigorta  bilincinin artışına yönelik olarak 03-05 Ekim 2024 tarihlerinde Antalya’da TOBB’un destekleri ile III. Sigorta Sektörü İş Birliği Fuarı ve Kongresi düzenleneceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuara ilişkin davetiye ekte  iletilmekte olup, ayrıntılı bilgi ve katılım için https://sigortacilikfuar.com adresli internet sayfasından erişebileceği bildirilmiştir.

İlgili sektör mensubu üyelerimizin bilgilerine sunarız.

EK:DAVETİYE İÇİN TIKLAYINIZ

• DAVETİYE (495,45 KB)