Dosyalar

WTM LONDON TURİZM FUARI’NA GRUP ORGANİZASYONU

Odamız tarafından 04-07 Kasım 2024 tarihleri arasında Londra’da 05 Kasım 2024 tarihinde başlayacak olan WTM London Turizm Fuarı’na Gezi organize edilecektir.

Otel ve uçaklardan uzun süreli opsiyon alınamadığından ekte bilgilerinize sunulan taslak programın maliyeti ve fiyatı katılımcı sayısına göre belirlenecek olup, fiyata dahil hizmetler aşağıdaki gibi olacaktır:

• Gidiş-dönüş uçak biletleri,
  • 3 gece 4 gün 4 yıldız otelde Oda kahvaltı konaklama
  • Yurtiçi-yurtdışı tüm havalimanı transferleri,
  • Rehberlik ve fuar transferi
  • Şehir Turu

İngiltere Vizesi olmayan katılımcıların vize başvuru süreçleri Odamız tarafından yürütülecek olup, gerekli evrakların listesi gezi başvurusu esnasında kendilerine verilecektir. Odamız sadece vize başvurusu ve evrak hazırlığında destek verebilmektedir, vizenin çıkacağına dair bir garanti verilememektedir.

Söz konusu geziye katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki katılım formunu doldurup, en geç 16 Ağustos 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza başvurmalarını önemle rica ederiz.

İrtibat:
Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü
Tel: 0242 5121697 / dahili 221
E-mail: aborek@altso.org.tr

EKLER:
1- Katılım Formu
2- Taslak Program

EK

• Katılım Formu (65,50 KB)
  • Taslak Program (464,50 KB)